Logo Funky Risotto

Festivals

Zoek je een festivalact die iedereen van hun stoel afblaast? Boek dan feestmachine Funky Risotto voor een feestexplosie die nog tot aan de volgende editie voelbaar is. 

Proof of Funky Risotto

Met meer feestervaring dan de gemiddelde discobal weten zij precies hoe ze een feestje moeten bouwen en laten niemand stil staan. Ontdek wat Funky Risotto allemaal in huis heeft om jouw festival om te toveren tot een legendarisch feestje!

Villa Vibes

Villa Vibes is de grootste aanbieder van singlereizen. Logisch dat Funky Risotto dan even langskomt!

Studentival

De georganiseerde chaos van Funky Risotto heeft wederom toegeslagen op festival #2

Mystic Garden Amsterdam

Wie dacht rustig naar huis te kunnen gaan, had niet gezien dat Funky Risotto moest afsluiten.
Festival act

Werkt Funky Risotto ook op een festival?

Absoluut! Funky Risotto werkt fantastisch op een festival! Zij weten precies hoe ze een festivalpubliek moeten vermaken en de sfeer naar ongekende hoogten kunnen brengen. Zij maken de dansvloer onveilig en zorgen ervoor dat iedereen, van jong tot oud, losgaat.

Funky Risotto optredens zitten boordevol energie, humor en muziek die iedereen laat swingen. Dus ja, Funky Risotto is perfect voor jouw festival!

0 X
Confetti Geblazen

Meer dan 3.400 keer een buis confetti afgeschoten

0 +
Opblaasmicrofoons

Ruim 14.555 opblaasmicrofoons weggegeven

0 +
Airguitarbattle Hero’s

Ruim 1250+ helden rockten mee tijdens de airguitarbattles

0 hits
Feest der Herkenning

Elke show minstens 100 meezing hits in 10 muziekgenres

Wie had ons op de Festivalsagenda staan?

Funky Risotto - Festival Logo Dutchweek Festival
Funky Risotto - Festival Logo Solar Festival
Funky Risotto - Festival Logo AOA Festival
Funky Risotto - Festival Logo Valhalla Festival
Funky Risotto - Festival Logo Fairytale Festival
Funky Risotto - Festival Logo Mystic Garden Festival

Waarom Funky Risotto op jouw festival?

Of je nu een groot festival organiseert of een intiemer evenement, Funky Risotto past perfect. We hebben ervaring met optredens op allerlei soorten festivals en weten altijd precies hoe we het publiek kunnen betrekken en vermaken.

Wij maken geen onderscheid tussen podium en publiek. Iedereen doet mee! Verwacht hilarische danswedstrijden, meezingmomenten en misschien zelfs een spontaan polonaise. Onze interactieve aanpak zorgt ervoor dat zelfs de meest verlegen festivalganger de tijd van zijn leven heeft.

We spelen de grootste hits uit allerlei genres. Van pop tot rock, van 90’s tot aan Techno, er is voor iedereen iets om op te dansen en mee te zingen.

Heb je ooit je favoriete popliedje gevolgd door een knallende rockanthem gehoord? Bij ons kan het allemaal! Ons doel is om elk hoekje van het festivalterrein te vullen met muziek waar iedereen blij van wordt. Geen enkele muziekstijl blijft onaangeroerd, en voor je het weet, zing je mee met liedjes waarvan je niet eens wist dat je ze kende.

Onze shows zijn niet compleet zonder onze eigen opblaasmicrofoons en opblaasgitaren. Stel je voor: een zee van felgekleurde opblaasinstrumenten in de lucht terwijl het publiek uit volle borst meezingt. Het is alsof je eigen rock-‘n-roll kermis losgaat op het festivalterrein!

Wil je het publiek echt omver blazen? Onze CO2-kanonnen brengen de wow-factor naar een hoger niveau. Deze spectaculaire effecten geven de show een knallende touch die je festivalgangers nog dagenlang in hun oren zullen horen suizen.

Last but not least: Funky Challenges! Bereid je voor op hilarische uitdagingen en spellen zoals de Girlsbands vs Boybands. Denk aan dancebattles, sing-offs en zelfs een air guitar strijd. Deze competities zorgen voor een hoop gelach en betrokkenheid van het publiek. Wie wint de titel van de ultieme air guitar? De spanning is te snijden en de lachsalvo’s zijn niet te stoppen. Of je nu een deelnemer bent of toeschouwer, deze gekke competities zorgen voor onvergetelijke momenten en fantastische festivalherinneringen.

Boek Funky Risotto

Let's Get Funky!

Dus, wanneer en waar is jouw festival? Laat het ons weten, want wij staan klaar met onze opblaasmicrofoons, CO2-kanonnen en een arsenaal aan knallende hits. 

Funky Risotto zorgt voor een show die je publiek niet snel zal vergeten. Bereid je voor op een explosie van muziek, gekkigheid en pure feestvreugde.