Say yes to Funky Risotto!

Op zoek naar een bruiloft dj?! Je begint je wittebroodsweken het best met Funky Risotto! De Grote Funky Risotto Show heeft een hoge entertainmentwaarde en zet je trouwfeest gegarandeerd op zijn kop. Het publiek op een bruiloft is vaak een bonte mix van mensen en dat is precies waar Funky Risotto goed in is. Met een paar honderd shows ervaring maken wij je publiek vanzelf tot één geheel. Onze vele partytricks zorgen ervoor dat iedereen wel een keer zijn momentje van faam kan pakken. Zelfs je norse oom verleiden wij tot meeblèren met all time classic of apres-ski hit. En mocht je nou écht niet zelf crowdsurfend de tent door willen gaan dan is het in ieder geval super vermakelijk om naar te kijken.

Maar ook in de voorbereiding zijn wij je betrouwbare partner! Wij zorgen ervoor dat je, als bruid en bruidegom, nergens druk om hoeft te maken. Wij denken met je mee en regelen alles op een informele maar professionele manier. Je kan er op vertrouwen dat jullie feest gegarandeerd een succes wordt maar daarnaast mag je ons altijd mailen of appen met al je vragen (of gewoon voor de gezelligheid). En wil je toch nog wat zelf doen dan mag je altijd meehelpen opblazen met de opblaasmicrofoons Het kinkt een beetje cheesy maar wij vinden het zelf het leukst als het voelt als een bruiloft dj van vrienden. Strak geregeld maar wel met een hoop plezier. Eigenlijk hoeven jullie dus alleen ‘ja ik wil’ te zeggen. Het enige waar we geen verantwoordelijkheid voor nemen zijn Jägervlekken in je bruidskleding!

Er is alleen wel een kleine maar… Je moet namelijk snel beslissen omdat wij maar een beperkt aantal optredens op bruiloften doen per jaar. De reden: Bruiloften worden altijd heel ver van tevoren vastgelegd en zijn daarom niet altijd handig in een tourschema. Ook kosten bruiloften (in vergelijking met andere boekingen) meer tijd en energie in de voorbereiding. Het is een dag waar alles perfect moet en dat snappen wij. Alleen kun je er daarom niet te veel van hebben!

Dus mochten wij de eer hebben om op jullie bruiloft een show te komen geven, bereid je dan maar goed voor! Jullie hebben dan wel ja op elkaar gezegd maar er kan er maar één van jullie de airguitar battle winnen en met de Funkyjägerbokaal naar huis gaan!

Funky Risotto
Bel, Fax & Mail ons!

Benieuwd naar ons 'opblaasmicrofoonkanon', hoeveel kilo confetti wij er op 1 avond doorheen blazen, een serieuze vraag of wil je meer weten over onze boekingen? Wij zitten voor je klaar!